Vores team

Vores Mallorcaresidencia team

Vivian Grunblatt
Vivian Grunblatt
Grunnlegger & partner
... læs mere

Vivian er det mallorcanske delen av teamet. Vivian har studert statsvitenskap ved Cornell University i USA. Hun har jobbet i eiendomsmeglerbransjen i de siste 15 årene. Før Mallorcaresidencia, var hun grunnlegger og CEO av eiendomsforvaltningsfirmaet Ready House. Vivian har derfor et omfattende nettverk på øya. Hun snakker engelsk, spansk, svensk, tysk og ungarsk. På fritiden liker hun å gå lange turer med sine to barn og spille tennis.

Ahmet Senoglu
Ahmet Senoglu
Partner
... læs mere

Ahmet har en MBA og M.Eng. fra Cornell University i USA. Han har lang erfaring innen finans og konsulentvirksomhet i USA og Sverige. Etter å ha jobbet som konsulent i McKinsey & Co i Stockholm, ledet han et middels stort teknologiselskap som CEO. Foruten privateiendommer, tar han seg av salg og kjøp av næringseiendom som restauranter og hotell på øya. Han snakker engelsk, svensk, tysk, tyrkisk og litt spansk. I fritiden finner du han på toppen av en bølge.

Charlotte Magnusson
Charlotte Magnusson
Salgsagent
... læs mere

Charlotte er svensk. Etter å ha bodd i Norge i noen år flyttet hun til Mallorca i 2003. Charlotte har eid en cocktail bar i Palma i seks år. Hun har også jobbet ved den svenske skolen og som en tennis instruktør. Charlotte har en bachelorgrad i Business Administration. Hun snakker svensk, spansk, engelsk og norsk og forstår dansk, tysk og katalansk. På fritiden spiller hun tennis og går fotturer i fjellene i Mallorca.

Patricia Grunblatt
Patricia Grunblatt
Interiørarkitekt
... læs mere

Patricia er interiørarkitekt. Hun er opprinnelig fra Mallorca og har kommet tilbake til øya etter flere år ute og leder design-og rehabiliteringsprosjekter for våre kunder som ønsker å renovere sine hjem. Hennes bakgrunn er i interiør og grafisk design. Tidligere jobbet hun for LOM FDP, et arkitekt- og designfirma i London. Før dette var hun en tid i USA, Italia og Kenya og fikk flerkulturell erfaring innen sitt felt. Hun har en mastergrad i miljø og bærekraft, kunnskap som hun prøver å innlemme i alle sine prosjekter. Patricia er her for å hjelpe deg med å tilpasse din drømmebolig. I sin fritid utforsker hun Mallorcas klatrevegger.

Jan Hedengård
Jan Hedengård
Salgsagent
... læs mere

Jan har bodd på Mallorca siden 2000. I løpet av denne tiden har han jobbet for en velkjent mallorcansk eiendomsutvikler og for en eiendomsmegler i Port Andratx. Han har derfor god kjennskap til eiendomsmarkedet i Mallorca, og har siden starten av 2013 vært et medlem av teamet vårt. Han snakker svensk, engelsk, tysk, spansk og forstår dansk og norsk. Han liker å tilbringe fritiden sammen med familien. Han er også veldig interessert i sport og liker å trene når han finner en mulighet.

Magnus Nystedt
Magnus Nystedt
Salgsagent
... læs mere

Magnus flyttede til Mallorca med sin familie på grund af livskvaliteten og klimaet. Hans to børn går i den svenske skole. Magnus har mere end 20 års erfaring i salg, det meste af tiden inden for bank- og finanssektoren. Før Magnus flyttede til Mallorca, arbejdede han blandt andet som kontorleder for SEB kontoret i den gamle bydel i Stockholm. Han har en stor interesse i sprog og taler svensk, finsk, engelsk, spansk og italiensk. I sin fritid, er det sport (løb, tennis, yoga og cykling) og familien der spiller en stor rolle.

Patrik Flyving
Patrik Flyving
Salgsagent
... læs mere

Patrik har tilbragt sine somre på Mallorca siden 1981 hvor han sejlede rundt om De Baleariske Øer. Efter en tid i Den svenske Flåde, tog han til Barcelona for at læse spansk. I 2006 kom han til Mallorca for at blive, og begyndte at arbejde som kaptajn og styrmand/ ingeniør i superyacht charter branchen. Nu er han nyder at være på land og bor i det centrale Palma. Han taler flydende spansk, engelsk og svensk. Bruger sin fritid med familie eller på vandet hvor han sejler eller surfer.

Anders Paulsson
Anders Paulsson
Salgsagent
... læs mere

Anders kom til Mallorca med familien for næsten tre år siden og har en søn i svenske skolen. Familien har flyttet runt lidt på øen; Sol de Mallorca, Cas Catala, Binissalem og nu bor de i Santa Catalina. Anders har en baggrund i finansiering og forsikring og er for nylig begyndt i Mallorcafastigheter efter mere end et år på et stort tysk ejendomsmægler på øen. Han taler svensk og engelsk, forstår tysk, dansk og norsk og er i færd med at lære spansk. I sin fritid hænger han ud med sin familie og spiller golf.

Josephine Cederqvist
Josephine Cederqvist
Salgsagent
... læs mere

Josephine flyttede til Mallorca i 2003. Siden da har hun haft tid til at blive mere end et år i Barcelona og tre år i Sverige. Josephine har en kandidatgrad i erhvervsret og har arbejdet med kontraktforhandlinger. I løbet af sin tid i Mallorca har hun kørt en tøjforretning og havde fire børn. Hun har en stor interesse for sprog og taler svensk, engelsk, spansk, dansk og nogle franske. Josephine holder Mallorcas nordvestlige side varmt om hjertet og bor uden for Deia. I sin fritid hænger hun ud med sin familie, vandrer i bjergene og spiller padel.

Ana Fiol
Ana Fiol
Grafisk designer
... læs mere

Ana er fra Mallorca. Etter å ha fullført utdanning i turisme reiste hun gjennom Europa og bodde flere år i Irland og Tyskland. Vel tilbake i Mallorca spesialiserte hun seg i grafisk design og foto. Hun startet sitt eget PR-firma og fikk verdifull erfaring fra bransjen. I tillegg har hun erfaring fra eiendomsbransjen etter å ha jobbet for kjente selskaper på Mallorca. Hun snakker katalansk, spansk, engelsk og tysk. Hennes største hobby er fotorestaurering. Hun liker å tilbringe sin fritid med familie og venner.

Johanna Andersson
Johanna Andersson
Team assistant
... læs mere

Johanna is Swedish from Dalarna. She first came to Mallorca in 2001 to work as a flight attendant. She has since that lived in Peru, Vietnam and Sweden to finally return to Mallorca. She has studied International Relations and is fluent in Swedish, English and Spanish. In her spare time she likes to spend time with her family and friends, hiking in the mountains and running.

Therese Edström
Therese Edström
Team assistant
... læs mere

Therese is Swedish and born in Gothenburg. After graduation, she moved to Valencia to study Spanish, where she a few years later moved back for university studies. Therese has a bachelor degree in Business and Administration with specialization in Marketing. She moved to Mallorca in the summer 2016 after living one year in Boston. Therese speaks Swedish, English and Spanish. In her free time, she enjoys spending time with her friends, playing soccer and exploring the island.

MALLORCARESIDENCIA SL © 2012-2017 - CIF: B57607699 TOMO: 2382, LIBRO: 0, FOLIO: 157, HOJA: PM-63854, INSCRIP.: 1 | Legal notice
asdas
6+1 =
×