Hvorfor Mallorcaresidencia er den beste eiendomsmegleren

Fornøyde kunder er prioritet nummer 1 for oss. Takket være disse så kan vi si at vi antakelig er den beste eiendomsmegleren på Mallorca

Eiendomstransaksjoner er basert på tillit og langvarig kundeforhold, og derfor tror vi at vår beste referanse er vår lange liste med fornøyde kunder. Hvorfor ikke ta turen innom for en kopp kaffe på vårt kontor på Calle Aníbal 23D, i Santa Catalina, Palma og vi forteller deg mer om oss og våre tjenester.
Her er noen grunner til at vi mener Mallorcaresidencia passer best for deg og dine behov.

Vi finner den rette eiendommen for deg, ikke for selger eller oss selv

Vi er en av de få meglerkontorer på Mallorca som dekker alle eiendommer. Vårt ultimate mål er å finne den rette eiendommen som passer våre kunders behov og forventninger. Vår managing partner og grunnlegger Vivian Gruenblatt, er oppvokst på Mallorca og har et enormt nettverk. Hun kan gi deg et insider-synspunkt på Mallorca og eiendomsmarkedet på øya.

Best etter-salgsservice

Vårt forhold til våre kunder slutter ikke med kjøp av en eiendom. Vi har gjort det til en av våre prioriteringer å gi en grundig etter-salgsservice. Vi tilbyr assistanse med langtidsleie til våre kunder samt eiendomsforvaltningtjenester. Du som kjøper, har ingen ekstra kostnader for våre etter-salg tjenester. Vårt mål er å tilby deg en personlig service for å gjøre ditt kjøp av bolig på Mallorca en hyggelig og fornøyelig opplevelse.

Vi forstår våre internasjonale kunder behov

Mallorcaresidencias teammedlemmer har bodd i mange forskjellige land i områder som Skandinavia, Amerika, Vest-og Øst-Europa og Midtøsten. Derfor forstår vi våre internasjonale kunders behov og prioriteringer godt.

Juridisk og finansierings prosess med etablert tillit og bevist kvalitet

Vi har de beste partnere for boliglån og bankfinansiering, advokater, interiørarkitekter, snekkere, arkitekter, forsikringsmeglere, og vaktmestertjenester (eiendomsforvaltere) på Mallorca. Alle snakker flytende engelsk og mange av dem snakker også flytende svensk.

De beste kvalitetseiendommer på Mallorca

Vi jobber med et håndplukket utvalg av etablerte og anerkjente selskaper, utbyggere og andre meglerkontorer i Mallorca.

Vi ser frem til å møte deg og gi deg den beste servicen i løpet av ditt eiendomssøk på Mallorca.

MALLORCARESIDENCIA SL © 2012-2017 - CIF: B57607699 TOMO: 2382, LIBRO: 0, FOLIO: 157, HOJA: PM-63854, INSCRIP.: 1 | Legal notice